Húzd ide a fájlokat

vagy

Böngéssz

Kérhetsz egyedi árajánlatot is, ha nincsen megfelelő fájlod nyomtatáshoz

3D nyomtatás fájlból

Nincsen kinyomtatni való fájlod?
Nézz körul a Thingiversen!

Litofániához képet, bérnyomtatáshoz STL fájlt tölts fel

Max. méret: 470mm x 450mm x 450mm (FDM)
250mm x 220mm x 120mm (SLA)

Precíz, gyors 3D bérnyomtatás azonnali megrendeléssel

Megbízható FDM és SLA nyomtatás különféle színekben, akár rugalmas TPU-val is. A Zaccord megoldást nyújt a 3D nyomtatásban kevésbé jártas átlagemberek számára és a hozzáértőknek egyaránt.

További információ vagy Ugrás a nyomtatáshoz

‹ 
 ›

Gyors prototípusgyártás FDM nyomtatással

A technológia kiváló választás lehet nullsorozatok gyártására a kész termék piacra dobása előtt. Így rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni, ha még a termékfejlesztés korai szakaszában feltárulnak az esetleges hibák.

Bérnyomtatás menete

Ha rendelkezel a modell STL fájljával, akkor az oldalon ezt fel tudod tölteni. Ellenkező esetben lehetőség van számos weboldalról letölteni előre elkészített tárgyak modelljét, ilyen például a népszerű és ingyenes Thingiverse.

Ezután a feltöltött modell a böngészőben is megjelenik interaktív formában, ahol 3D-ben is megtekintheted a terméket. Itt lehetőség van különböző paraméterek beállítására is, viszont ha a tudásod hiányos e téren, érdemes lehet az alapbeállításokkal továbbhaladni. A legtöbb esetben ez megfelelő minőséget fog biztosítani.

Amenyiben eltérő fájlformátummal rendelkezel vagy egyedi megrendelést szeretnél leadni, akkor kérj személyre szabott árajánlatot az oldal alján vagy írj nekünk emailt az info@zaccord.com címre.

FDM technológia

Az FDM technológia jelenleg a legelterjettebb és legköltséghatákonyabb nyomtatási eljárás, rengeteg elérhető anyaggal és textúrával. Kiváló választás a végső termék piacra dobása előtti prototípusgyártásra.

További információ vagy Ugrás a nyomtatáshoz

‹ 
 ›

FDM nyomtató

Az FDM nyomtatók precízen, a megolvadt filamentből, rétegről rétegre készítik el a kívánt modellt egy digitális fájlból. A nyomtató feje képes mindhárom tengelyen (X, Y, Z) mozogni, így szinte bármilyen alakzatot képes elkészíteni.

SLA technológia

Az SLA technológia az FDM-nél sokkal pontosabb, viszont ezzel együtt drágább is. Gyakran használják orvosi és gyógyászati célokra, például fogsor prototípus nyomtatásához vagy anatómai modellezéshez, és apróbb modellek készítéséhez, ahol fontos a felületi minőség.

További információ vagy Ugrás a nyomtatáshoz

‹ 
 ›

SLA nyomtatás

A sztereolitográfia egy olyan 3D nyomtatási eljárás, amelyet koncepciómodellek, kozmetikai kellékek, gyors prototípusok és bonyolult geometriájú, összetett alkatrészek akár 1 nap alatt történő előállítására használnak. Az így készült alkatrészek az anyagok széles választékából állíthatók elő, segítségével rendkívül nagy felbontású részletek és minőségi felületek készíthetőek.

FDM nyomtatási anyagok

Különböző típusú FDM nyomtatásokhoz eltérő anyagokra lehet szükség, így annak érdekében hogy a specifikusabb igényeket is kielégítsük jelenleg a PLA, ABS, PETG és TPU anyagok mellett rengeteg más anyag is rendelkezésre áll. SLA nyomtatáshoz kizárólag UV resint használunk (különleges esetekben ennek egy adott kategóriáját, például fogászati modellekhez).

További információ vagy Ugrás a nyomtatáshoz

‹ 
 ›

PLA filament

A PLA egy keményítő alapú biopolimer, ami megújuló nyersanyagokból állítható elő, például kukoricából vagy cukornádból, ezáltal környezetbarát lesz. Magas szakítószilárdsággal és felületi minőséggel rendelkezik, ezáltal mind otthoni, mind irodai környezetben is alkalmazható. Olyan tárgyak létrehozását teszi lehetővé mint például háztartási eszközök, prototípusok készítése, játékok, bemutató tárgyak, építészeti modellek, valamint elveszett alkatrészek pótlása.

Hasznos blogbejegyzések

Gyakran frissülő blogbejegyzéseink hasznos információt nyújthatnak a kezdők és a 3D nyomtatásban jártas emberek számára egyaránt. Ha szeretnél tovább olvasni a témában, akkor látogass el a blog oldalunkra további érdekes cikkekért.

Melyik az erősebb? Műgyanta vs Filament

2022-02-22

A leggyakrabban megvitatott témák a nyomtatott modellek minőségével, anyagköltségével és az egyes technológiák nyomtatási idejével kapcsolatosak. Az is előfordulhat, hogy olyan tárgyat kell nyomtatnunk, amelyhez bizonyos speciális szerkezeti tulajdonságokra van szükség, például szakítószilárdságra és ütésállóságra, és ki kell derítenünk, hogy a műgyantával nyomtatott alkatrészek erősebbek vagy gyengébbek-e, mint a filamenttel nyomtatottak.


Kategóriak: 3D Nyomtatás, Technológia, Anyagok, Műgyanta, Filament

Mi is pontosan az FDM 3D nyomtatás?

2022-02-26

Ismed meg a Fused Deposition Modeling, más néven FDM 3D nyomtatás alapjait. Tudd meg, miért olyan megfizethető ez a 3D nyomtatási technológia, és miért kiváló választás gyors, olcsó prototípusok készítéséhez. Merülj el az FDM anyagokban, valamint a felhasználó számára ismertetett előnyökben és hátrányokban.


Kategóriak: 3D Nyomtatás, FDM, Szálhúzásos, FFF

Mi is az SLA 3D nyomtatás?

2022-02-24

Ismerd meg a sztereolitográfia, más néven SLA 3D nyomtatás alapjait és tudd meg, miért olyan népszerű és költséghatékony ez a fajta 3D nyomtatási technológia, ismerd meg az SLA nyomtatás működését és paramétereit, és fedezzd fel, hogy mennyire felel meg ez a fajta 3D-nyomtatási módszer az alkatrészeidhez, modelleidhez vagy projektjeidhez.


Kategóriak: 3D Nyomtatás, SLA, Sztereolitográfia

Örökítsd meg legszebb képeidet 3D-ben!

A legjobban sikerült képeidet litofánia formájában is kinyomtatjuk, így megörökítve a legszebb pillanataidat. Összesen egy képre van szükséged amit feltöltesz a Zaccordra és ezután azonnal megvásárolhatod a terméket.

További információ vagy Ugrás a nyomtatáshoz

‹ 
 ›

Kinyomtatott litofán és az eredeti kép

A kész litofán alapesetben egy nehezen kivehető, dombornyomott képed ad. Háttérvilágítással viszont kristálytisztán előtűnik maga a kép. A feltöltött digitális képből a 3D nyomtató készít egy valódi, tapintható litofánt, ami a technológiának köszönhetően valósághűen ábrázolja az eredeti képet.

Ajánlatkérés

Amennyiben egyedi megrendelést szeretnél leadni vagy mást fájlformátumban vannak a nyomtatni kívánt modelljeid, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot egy ajánlatkérés formájában.Sorozatgyártás vagy prototípusgyártás esetén látogass el a Prototípusgyártás oldalra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a info@zaccord.com email címen keresztül.

Kosár

Bérnyomtatás & Litofánia

Prototípusgyártás

További Oldalak

Zaccord