Segítség bérnyomtatáshoz

Mi az a bérnyomtatás?

A bérnyomtatás az a folyamat, amikor a vásárló egy előre letöltött STL fájlt szeretne kinyomtatni számos személyre szabható paraméterrel. A fájlt te is megtervezheted különbönző szoftverekkel, de le is töltheted az Internetről a neked tetsző tárgy modelljét.

Bérnyomtatás menete

Ha rendelkezel a modell STL fájljával, akkor a Bérnyomtatás oldalon azt fel lehet tölteni. Ellenkező esetben lehetőség van számos weboldalról letölteni előre elkészített tárgyak modelljét, ilyen például a népszerű és ingyenes Thingiverse. Ezután a feltöltött modell a böngészőben is megjelenik interaktív formában, ahol 3D-ben is megtekintheted a terméket. Itt lehetőség van különböző paraméterek beállítására is. Amennyiben a tudásod hiányos e téren, érdemes lehet az alapbeállításokkal továbbhaladni. A legtöbb esetben ez megfelelő minőséget fog biztosítani.

Nincs szükség árajánlatra

A legtöbb 3D bérnyomtatást kínáló oldallal ellentétben a Zaccord nem hosszas egyeztetés után ad egy személyre szabott árat, hanem azonnal, a fájl feltöltésének pillanatában. A szolgáltatás a tömegből és más paraméterekből számít egy fix árat, így azonnal tudhatod mennyibe fog kerülni a termék. Az alapár 1990 Ft, így minden bérnyomtatott termék minimum ennyibe for kerülni.

Mekkora lehet az objektum minimális/maximális mérete?

Alsó korlát nincsen, a maximális méret FDM nyomtatásnál 450mm x 450mm x 470mm és 65mm x 115mm x 150mm SLA nyomtatásnál.

Paraméterek változtatása

A bérnyomtatásra szánt termékek paraméterei tetszés szerint változtathatók. Általában az alap paraméterek megfelelően működnek, de speciális igény esetén van lehetőség ezek megváltoztatására is. Internetről letöltött fájloknál érdemes a szerző által javasolt paramétereket beállítani. Fontos, hogy a paraméterek változtatása az összes egyszerre feltöltött modellre kiterjed, viszont ezeket később termékenként is módosíthatod a kosárban.

Mennyi idő a szállítás?

A szállítás ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a terméklistáról vásárolt termékeknél, ami a rendeléstől számított maximum 10 nap.

Mekkora a maximális feltölthető fájlméret?

100 MB.

Kosár

Bérnyomtatás & Litofánia

Prototípusgyártás

További Oldalak

Zaccord