Megvalósítunk minden elképzelést

Mi az a Zaccord?

Egy olyan vállalkozás és webshop, ami 3D nyomtatott termékeket készít bérnyomtatás és prototípusgyártás formájában cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Szolgáltatások

Jelenleg a főoldalon található tárgyak képezik a termékpalettát, de bérnyomtatás formájában lehetőség van igény szerinti termékek kinyomtatására. Ezen felül litofániák elkészítését is vállaljuk, amihez összesen egy képre van szükséged. Emellett prototípusgyártást és egyedi nyomtatást is vállalunk.

Küldetésünk

Célunk az, hogy azt a szűk réteget szolgáljuk ki, akik szeretnének nullsorozatokat, prototípusokat és modelleket gyártani, de ehhez nincsen meg a megfelelő technológiai infrastruktúrájuk.

A célközönség

Olyan magánszemélyeknek vagy cégeknek nyomtatunk termékeket, akiknek gyorsan és olcsón van szükségük prototípusokra vagy modellekre, és ezt más technológiával nem, vagy csak nagyon körülményesen lehet megoldani.

Minimalista filozófia & egyszerűség

Úgy gondoljuk, hogy az egyszerűség a végső kiforrottság, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói élményre azzal, hogy drasztikusan leegyszerűsítjük a felületet, így a vásárlóink egyszerűen és kényelmesen tudják használni szolgáltatásunkat.

Védjük a környezetet

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért a termékpalettáról megvásárolható termékek mindegyikét olyan filamenttel nyomtatjuk, ami természetes úton lebomlik és kisebb az ökológiai lábnyoma a többi filamenthez képest. Ezen felül a csomagoláskor úgyszíntén környezetbarát helykitöltőt használunk.

Hiszünk a szabad szoftverben

Szeretnénk, hogy a 3D nyomtatás technológiája minél elterjettebb legyen hazánkban is, ezért a Zaccord forráskódját nyilvánosan is elérhetővé tesszük a GitHubon keresztül, így inspirálva másokat is a 3D nyomtatás megismerésére. Ez magába foglalja az egész oldal forráskódját és egy C-ben írt algoritmust, ami az árszámítás alapját adja.

Kosár

Bérnyomtatás & Litofánia

Prototípusgyártás

További Oldalak

Zaccord