Hiszünk a szabad szoftverben!

Mi az a Zaccord?

Egy olyan vállalkozás és webshop, ami 3D nyomtatott termékeket készít bérnyomtatás és prototípusgyártás formájában cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Miért nyílt forráskódú?

A célunk az, hogy népszerűsítsük a 3D nyomtatás technológiáját és megmutassuk az embereknek mire is képes az iparág. Ennek érdekében arra bíztatunk mindenkit, hogy bátran kísérletezzen és játsszon a forráskóddal, így közelebbről megismerve a 3D nyomtatás szotfveres részét, különös tekintettel az STL fájlok struktúrájára, az árszámításra és a 3D-s modellekre.

Milyen technológiák állnak a Zaccord mögött?

Az egész oldal JavaScript alapú, így egy programozási nyelvvel le lehet fedni az egész architectúrát. A szerver oldal Node.js, az adatbázis MySQL, a kliens oldal pedig vanilla JS alapon fut. Emellett számos külső könyvtárat és API-t használunk a különböző algoritmusok tervezéséhez, köztük egy C-ben írt algoritmust (ami egy parancssoros program is egyben), ami az árszámítás és az STL fájlok kezelésének alapját adja.

Hogyan tudok hozzájárulni a Zaccordhoz szoftverfejlesztőként?

A Zaccord teljes forráskódját elérheted a GitHubon és egy egyszerű pull request-et kezdeményezve azonnal hozzájárulhatsz a projekthez. A fejlesztés előtt ésszerű lehet felvenni a velünk kapcsolatot és előzetesen egyeztetni. Ha a projekthez való hozzájárulásod elég nagy, akkor munkádat honorálva küldünk neked egy általad választott 3D nyomtatott terméket teljesen ingyen.

Hogyan tudok hozzájárulni a Zaccordhoz CAD mérnökként/3D nyomtatás szakemberként?

Ha értesz a CAD, Fusion 360 vagy Blenderben való tervezéshez & modellezéshez és van a 3D nyomtatás területén jártasságod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot további információkért.

Forráskód

Kosár

Bérnyomtatás & Litofánia

Prototípusgyártás

További Oldalak

Zaccord